Interim

Wij nemen het werk deels of volledig uit handen

Flexibele schil voor onderzoeksbureaus en opdrachtgevers

In de huidige wereld waar onverwachte ontwikkelingen zich snel opvolgen, is er steeds meer behoefte aan flexibele capaciteit. Naast de onderzoekstrajecten die wij uitvoeren, bieden we ook interim oplossingen waarmee we kunnen fungeren als een flexibele schil voor zowel onderzoeksbureaus als voor onze opdrachtgevers.

Interim op projectbasis

Bij interimprojecten wordt al snel gedacht aan langdurige projecten en voor een groot aantal uur per week. Dit hoeft echter niet! Lightbulb Insights is al diverse keren ingevlogen voor kortdurende projecten waarbij we een los onderzoeksproject oppakken of soms zelfs alleen een briefing opstellen, onderzoeksvoorstel uitwerken of de resultaten doorvertalen naar een rapportage of presentatie.

Dus ook voor kortdurende projecten of deelopdrachten is het mogelijk om gebruik te maken van de expertise van Lightbulb Insights.

Interim als tijdelijke vervanging van een collega

Gaat er een collega met zwangerschapsverlof, duurt het nog even voor je nieuwe collega start of is er een andere reden waarom je tijdelijk vervanging nodig hebt? Lightbulb Insights helpt je graag verder.

Wat onderscheidt Lightbulb Insights

Jarenlange expertise

Met 15 jaar ervaring binnen het marktonderzoek kan Froukje makkelijk aanhaken op lopende projecten, nieuwe projecten opstarten en snel haar weg vinden binnen nieuwe organisaties.

Waardevolle aanvulling

Met haar gestructureerde manier van werken, analytische vaardigheden, open en oprechte manier van communiceren is zij een waardevolle aanvulling op jouw team!